Τι είναι τα Coding Bootcamps;

Τα Coding Bootcamps είναι ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, συνολικής διάρκειας 500 ωρών. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, διαθέτεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθείς άμεσα ως entrylevelfullstack προγραμματιστής.

Απευθύνονται σε οποιονδήποτε θέλει να γίνει προγραμματιστής, ανεξάρτητα από το γνωστικό υπόβαθρό του. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες σπουδαστές προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές (αρχιτέκτονες, μαθηματικοί, φυσικοί, οικονομολόγοι, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί) έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα Coding Bootcamps!

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα μας είναι μία εξαιρετική πρόταση και για αποφοίτους πληροφορικής, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού, να κάνεις πρακτική άσκηση πάνω σε project και να αποκτήσεις αυτό που ζητάει η αγορά σήμερα, δηλαδή hands-on εμπειρία.

Στα Coding Bootcamps διδάσκονται οι αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού C#Java και JavaScript που είναι από τις πλέον διαδομένες παγκοσμίως. Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει.

Μάθετε Περισσότερα.